Fangekoret

Fangekoret

 

Fangekoret har sunget i 11 år bag tremmer i Vridsløselille Statsfængsel under ledelse af Louise Adrian. Koret er et kirkekor, der synger ved de ugentlige gudstjenester i fængslet.

 

2004 udgav koret CD'en ”Forbryderalbummet”, hvilket gjorde, at koret fik megen medieopmærksomhed. Dette affødte en stor efterspørgsel på koret i kirker udenfor murene. Korets medlemmer begyndte så småt – med udgangstilladelse – at optræde ved koncerter.

Efterhånden er gruppen af indsatte med udgangstilladelse vokset, og der er således nu et kor, der kan optræde udenfor murene. De sangere, der er blevet løsladt, synger fortsat med i koret for at støtte ”projekt Fangekor”.

Fangekoret er ofte blevet kaldt et yderst resocialiserende projekt, idet deltagerne oplever at blive modtaget af et begejstret publikum udenfor murene. Den positive respons betyder meget for de indsatte. Publikums nysgerrighed og barrierer bliver brudt ned af Fangekorets energiske og glædesfyldte sang. Overgangen til livet udenfor murene bliver mindre, når man kan fortsætte med at synge og indgå i det forpligtende fællesskab, som koret har udviklet sig til.

Lone Hertz er protektor for Fangekoret. Hun har anbefalet koret i forskellige sammenhænge og beskrevet, hvilken betydning det at synge er for det indespærrede menneske. Hendes anbefaling gjorde også, at det lykkedes koret at indsamle midler til at lave CD'en.

Udfyld venligst nedenstående formular.

Dem markeret med * skal udfyldes.

 

Tryk på OK for at sende forespørgsel.

 
 
 
 
 

1-2-3 Musik

 CVR 37 95 53 10

 

 

 

BOOK PÅ :

 

Email:

booking@1-2-3musik.dk

 

Tlf:

+45 2099 2195