Mette Lisby

Mette Lisby

Booker man underholdning med Mette Lisby, får man Mette i den velkendte, skarpe og charmende stand up form, når hun tager emner, som alle danskere genkender, under kærlig behandling.

Mette Lisby leverer elegant, begavet underholdning og hendes humoristiske træfsikkerhed er i en klasse for sig. 

Mette optræder også på engelsk og har stor erfaring med internationalt publikum. 

 

 

OM METTE LISBY: 

Udover en årrække som danskernes absolutte favorit TV-vært, så er Mette også kendt for sin hovedrolle i “Klinkevals” og TV-serien “Julianne”.

På scenen – som stand-up’er – har Mette turneret Danmark med sine selvskrevne solo shows, der har givet hende foryngende anmeldelser. Dette har resulteret i flere DVD udgivelser og alle Mette solo shows har været vist på TV2. 

Mette haft også haft travlt på den internationale comedy scene, med shows på Edinburgh Fringe Festival, Amsterdam Comedy Festival, Brighton Comedy Festival, samt masser af optrædener i London. 

Som den eneste danske stand up’er har Mette optrådt på amerikansk, engelsk og australsk TV, på BBC, Comedy Central og Comedy Channel.

 

På firma-job siden er Mette Lisby en af Danmarks mest rutinerede komikere. Hun har optrådt for FL Smidt, Mærsk, Aller Press, Danish Chamber of Commerce (Shanghai, Singapore, Hong Kong), Swedish Chamber of Commerce (Los Angeles), Vestas, Finnair, Matas, Carlsberg, Lufthansa og SAS blandt mange, mange andre. 

 

Mette kommer frisk fra en veloverstået Danmarks turne. Mette var i efteråret 2013 rundt på de danske scener med det roste og populære show “F#CK! Jeg er i 40’erne”, der fik publikum over hele landet til at juble. 

Showet bliver vist på TV2 i 2014.

Udfyld venligst nedenstående formular.

Dem markeret med * skal udfyldes.

 

Tryk på OK for at sende forespørgsel.