Fleurs syngende telegram

Fleurs syngende telegram

 

SYNGENDE TELEGRAMMER REDDER CORONAKRISEN


Sanger og entertainer, Cecilie Fleur var nødt til at tænke i nye baner, da coronakrisen kom og hun ikke  længere kunne lave det, hun plejede. Siden hun var 18 år, havde hun haft en rød jakke med ordene „Singing Telegram“ printet på ryggen liggende i skabet og nu var muligheden for at realisere en gammel drøm om at levere syngende telegrammer til danskerne opstået. Idéen passede nemlig perfekt ind i en tid, hvor vi ikke måtte ses i større forsamlinger, fester blev aflyst og vi så hinanden alt for lidt.

 

 

FORKÆL EN, DU HOLDER AF

 

Hvis coronaen har lært os noget, er det glæden ved sang, fællesskab og at gøre noget godt for hinanden. Netop den treenighed er ingrediensen i Fleurs Singing Telegram. Du kan bestille en klassisk, kendt  lejlighedssang eller få Cecilie til at skrive en sang, som hun tager ud og synger til hvilken som helst  anledning. Det kan fx. være en kærlighedssang, en syngende undskyldning eller en humoristisk sang.  Med andre ord den perfekte gave.

”Jeg blev overrasket over, hvor godt konceptet er. Folk bliver utroligt glade og rørte over, at deres nærmeste har tænkt på dem, og det gør mig helt varm om hjertet.” Siger Cecilie FLeur.

 

 

OM CECILIE FLEUR

 

Cecilie har i mange år levet af at lave musik, bl.a. som kor til Sys Bjerre og opvarmning til Infernal 

med sit eget band, Cecilie Fleur, ligesom hun har været feat. på Michael Runes single ”Væk i natten”,

som med mere end 900.000 streams har fået guldplade. 

 

EN 100 ÅR GAMMEL HISTORIE

 

Syngende telegrammer er et næsten 100 år gammelt fænomen, der opstod tilbage i 1933 i USA, hvor  Western Unions direktør for PR kom på, at telegrammer skulle være noget andet end sørgelige og tragiske beskeder. De skulle være humoristiske og skabe glæde. I 1972 stoppede Western Union med at sende  dem ud, men nu er de altså kommet tilbage og – med den store succes, Cecilie allerede har haft –  kommet for at blive.

Udfyld venligst nedenstående formular.

Dem markeret med * skal udfyldes.

 

Tryk på OK for at sende forespørgsel.

 
 
 
 
 
 

1-2-3 Musik

 CVR 37 95 53 10

 

 

 

BOOK PÅ :

 

Email:

booking@1-2-3musik.dk

 

Tlf:

+45 2099 2195