Kim Larsen Jam

Kim Larsen Jam

 

I en tid, hvor det vrimler med bands, der kopierer Kim Larsen med Gasolin, Bellami eller Kjukken, skulle man ikke tro, at der var plads til flere af slagsen, MEN – én mand fra København har med et trylleslag ændret alle fordomme om ”kopisangere”. 

Der er andre, som i tidens løb er blevet udråbt som ultimative Larsen-kloner, men Peter Philipsen løfter niveauet til uanede højder fra første strofe.

Om det er den flabede crisp, den intime hvisken eller de primale brøl, er der ikke noget at tage fejl af. Originalen og kopien har tydeligvis genetisk og anatomisk identiske stemmebånd.

Som performer er Peter Philipsen en superenergisk ildflue, der med højt humør altid får skabt en overvældende publikumssucces, hvad enten han optræder som solist eller giver koncerter med sit professionelle orkester ”Kim Larsen Jam”.

9 gange har orkesteret fyldt Amager bio i København til bristepunktet med et gigantisk show, der med lys og lyd fortæller historien om en kulturel folkearv – soundtracket til mange menneskers barndom, ungdom og voksenliv. Hvis du synes at kopibands er kønsløse, åndsfattige og enøjede, så vent til du hører ”Kim Larsen Jam”. Peter Philipsen spiller virkeligheden et puds. Der er ingen illusioner, ingen tricks – kun vaskeægte magi – det er ikke kun ”lige ved og næsten” – det er som at være der selv.

Udfyld venligst nedenstående formular.

Dem markeret med * skal udfyldes.

 

Tryk på OK for at sende forespørgsel.