Jesper K. Antonisen

Jesper K. Antonisen

 

Jesper K. Antonisen startede som 15-årig knægt med at spille til fødselsdage, bryllupper, konfirmationer m.v.

 

Et af Jespers varemærker er hans brede repertoire. Der er musik fra næsten alle genrer, så der er ingen, der går forgæves, hvis de vil have en glad aften med go´ musik. Dog befinder Jesper genremæssigt sig bedst i pop og rock fra 70'erne, 80'erne, 90'erne og frem til i dag. Er man til nyere dansktop, er det ikke det man får mest af – men man kan jo altid spørge.

 

Han er ikke en musiker, der bare sidder og gemmer sig bag sit keyboard i et mørkt hjørne af lokalet. En af de vigtigste opgaver for en musiker er at "læse" publikum rigtigt. Her kommer Jespers lange erfaring ham til gode. Til privatfester klarer Jesper selvfølgelig også den afdæmpede og lyttevenlige dinérmusik.

 

Nogle af de numre, du vil kunne høre under middagen, kunne f. eks. være ”Your Song” med Elton John, ”Du er” med News, ”Sir Duke” med Stevie Wonder, ”New York, New York” med Frank Sinatra, ”Careless Whisper” med Georg Michael og mange andre. Genrene spænder meget bredt, og musikken bliver afstemt efter det publikum, Jesper sidder over for. 

 

Som udgangspunkt er Jesper K. Antonisen ikke en musiker, der uopfordret står for underholdningen, når middagen indtages, men hvis man ønsker, at han skal være klar til at hjælpe publikum over eventuelle døde punkter i festen, er det vigtigt, at man gør opmærksom på, at man gerne vil rystes lidt sammen.

 

Jesper K. Antonisen kan også bookes sammen med et Tjenershow, hvor han leverer musikken, og de 3 tjenere står for underholdningen. De kunder, der har booket den konstellation, vender ofte tilbage med forespørgsler til nye arrangementer – et yderst populært koncept.

 

Jesper K. Antonisen spiller også i duoen No Limit.

Udfyld venligst nedenstående formular.

Dem markeret med * skal udfyldes.

 

Tryk på OK for at sende forespørgsel.