Juleshow med Vibeke og Kristian

Juleshow med Vibeke og Kristian

 

Kom i julestemning med Vibeke Hoby og Kristian Rusbjerg.


Med autencitet, kærlighed til musikken og et lunt glimt i øjnene, kommer Vibeke ud over scenekanten og nogle gange helt op og danse på bordene, hvis sammenhængen tillader det.

Kristian er en af Danmarks absolut bedste harmonikaspillere, der med charme, jysk lune og stor sikkerhed leverer varen hver gang

Vibeke er sjov, charmerende, grov og kærlig, et sandt energibundt, der med sin hjertelige tilgang til gæsterne får alle i dejligt julehumør.


Repertoiret er primært de gamle traditionelle julesange, på dansk, og måske endda en enkelt eller to på,tysk og engelsk, hvis publikum ønsker det.

Kombinationen af Vibekes naive, lumre og glade Lollandske tilgang til tingene og Kristians jyske lumre, fornuftige lune skaber en helt særlig stemning, der skal opleves.

Koncerten foregår i en uformel stemning med en skøn Ping-Pong mellem de to, der nok skal få smilet frem hos publikum.


Vibeke og Kristian har optrådt til adskillige kirkekoncerter i forskellige sammenhænge og formår at bringe det folkelige respektfuldt ind i kirkerummet.


Vibeke og Kristian er kendt sammen og hver for sig fra Dansktoppen på P5, DK4 , Fra Syng med og tip et Hit, samt Sommersang i Mariehaven. 

 

Udfyld venligst nedenstående formular.

Dem markeret med * skal udfyldes.

 

Tryk på OK for at sende forespørgsel.