Country Sisters

Country Sisters

 

For 20 år siden startede en gruppe af entusiastiske piger det første pigeband i Europa, som udelukkende spillede countrymusik.

Den første gang man så bandet på en europæisk scene var i 1989. Siden dengang har de spillet næsten 400 jobs i Europa, og i den senere tid har de også optrådt udenfor Europa.

 

Den bandbesætning, der er i dag, har eksisteret siden 1995. Alle medlemmerne i bandet er usædvanlig musikalske og utrolig dygtige dansere. De har alle en flot konservatorieuddannelse – nogle af dem studerer stadig – det yngste band medlem er kun 16 år gammel. Bandets program er meget bredt sammensat – man vil finde alle stilarter indenfor countrymusik lige fra klassisk country over de sidste nye moderne countryhits, cajun, bluegrass, gospel til rock’n’roll.

 

Trådløs lyd-transmission til både instrumenter og mikrofoner giver bandet stor bevægelsesfrihed og sætter dem i stand til at udføre specielle country danseshows på scenen. Denne fordel udnytter bandet til stor glæde for publikum. 

 

Specielt byggede hvide musikinstrumenter, kostumeskift og den tætte kontakt med publikum gør hele sceneindtrykket perfekt. Bandet har i dag 4 solo vokalister, som alle kan spille på mindst 2 forskellige musikinstrumenter, hvilket sammen med ovennævnte gør, at Country Sisters leverer et enestående show.

Udfyld venligst nedenstående formular.

Dem markeret med * skal udfyldes.

 

Tryk på OK for at sende forespørgsel.