De Jydske Helte

De Jydske Helte

 

Der høstes af mere end 15 års erfaring på de skrå brædder, når Johan Plesner,Søren Stockmar, og Mads Haagen, af stor kærlighed til faget, sammen træder op som De Jydske Helte. Forestillingen er en kaskade af 24 karats klassikere,ypperligt fortolket af de virtuose og festlige kammer gøglere til stemningsfuld atmosfæreskabende akkompanement.

Foruden ovenstående program, spænder repertoiret lige fra det middelalderlige narrespil med autentiske kostumer og rekvisitter, over traditionel cirkus artisteri, til den tidløse høvisk vidtløftige gøglerforestilling, hvor komisk

nærvær, artisteri og musikalitet bliver forenet i nye udtryk i den folkekære ramme af klassisk østjydsk gøglertradition.

Som det nyeste skud på stammen, tilbyder De Jydske Helte med stor hjertelighed og klædelig rødmen, et bedårende program, specielt sammensat.

Ligesom forestillingerne formes efter de givne omstændigheders behov,skræddersyr vi også inspirerende undervisningsforløb, af kreativ art indenfor fagets originale discipliner.

Udfyld venligst nedenstående formular.

Dem markeret med * skal udfyldes.

 

Tryk på OK for at sende forespørgsel.