Kisser og Søren

Kisser og Søren

 

Kisser og Søren har hurtigt opnået høj status og stor respekt som forgangs-”mænd” for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser & Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende.

De skriver selv det meste af deres materiale. Det handler om indhold i livet, store og små dagligdags problemer – sjove som alvorlige – kort sagt tekster, som alle kan nikke genkendende til på et sprog, alle kan forstå.

Kisser og Søren er et sikkert HIT, når det drejer sig om Halbal, Party aften, Byfest eller en festlig optræden på Markedspladsen.

Med højt humør, energi, venlig og behagelig optræden samt glimt i øjet og smil på læben forfører parret publikum, så ingen håndflader vil være urørte. Dansk populær musik når det er bedst.

Kisser & Søren er også et sikkert HIT, hvis det drejer sig om underholdning til den lidt ældre generation. Her præsenteres ”syng-med melodier ” som alle kan nikke genkendende til samt selvfølgelig Kisser & Sørens egne dansktop-træffere. Alt sammen serveret i et lydniveau, som er tilpasset opgaven. Altid præcise, høflige og velklædte – med et smittende humør.

Udfyld venligst nedenstående formular.

Dem markeret med * skal udfyldes.

 

Tryk på OK for at sende forespørgsel.