Kim og Hallo

Kim og Hallo

 

På 16 år har Kim & Hallo opnået status som Danmarks mest alsidige danseorkester, og vi er stolte af at kunne præsentere dette flagskib på den danske popscene. Vi kan faktisk undvære den traditionelle opremsning af pladeudgivelser, hits, TV-shows og de store begivenheder de 5 "Hallo’er" har været igennem og blot konstatere, at orkestre af deres kaliber er sjældne i Danmark/Skandinavien.

 

På live-siden lægges vægt på show med analyserende og intuitivt repertoirevalg, publikumskontakt og ikke mindst at spille på "rigtige" instrumenter. Man oplever hos Kim & Hallo en sjælden spilleglæde, hvor 3 lead vokalister sikrer afveksling, ligesom guitarer, bas, harmonika og saxofoner konstant bytter plads blandt orkestrets medlemmer. 

 

Kim & Hallo’s repertoire spænder vidt. Internationale hits, Rock ’n’ Roll, Country og Dansband hits serveret med glimt i øjet, har gjort orkesteret efterspurgt til firmafester, festivaler, halballer (bl.a. dansegalla med Bamses Venner, Sweethearts, Vikingarna, Thorleifs mv.). Kim & Hallo er også det foretrukne konceptorkester, når de største dansktopsolister skal backes op på live-scenen eller i TV.

 

Kim & Hallo har også opdaget, hvad der er sket med publikum i de seneste år. Tiderne skifter, og det har Kim & Hallo indset efter deres seneste CD udgivelse. De nye elementer i tiden har nødvendiggjort en holdningsændring hos orkestrene og koncertarrangørerne, hvor Kim & Hallo er foregangsorkester for en ny generation af dansebands i Danmark.

 

Publikum vil have oplevelser med hjem, og oplevelserne skabes ved en eksplosion af dynamik, show og power, der hele tiden er tilpasset arrangementets behov og publikums musiksmag.

Udfyld venligst nedenstående formular.

Dem markeret med * skal udfyldes.

 

Tryk på OK for at sende forespørgsel.