Bertel Abildgaard

Bertel Abildgaard


Bertel Abildgaard er den veloplagte entertainer, som altid fylder scenen med charme og godt humør, der smitter af på sit publikum. Med sin guitar kan han sin Beatles, Elvis, og Dylan lige så godt, som han kan sin Kim Larsen, John Mogensen, og Otto Brandenburg. Han håndplukker fra egne og andres sange, så det lige passer til jeres arrangement, og det hele er tilsat komik i form af parodier, sjove historier og anekdoter.

Bertel Abildgaard har været skuespiller, direktør, forfatter og komponist i revyer som Græsted, Nykøbing Falster, Kerteminde og Kolding Revyen. Han har stået på scenen sammen med Jan Schou, Henrik Krogsgaard, Kirsten Siggaard, Grethe Sønck, Keld og Hilda Heick og mange andre.

 

…..”Og så lige en ekstra tak for dit totalt fede show i torsdags---” Emil Andresen til spil dansk for Ældresagen

 

Han giver den gas med sjove og næsten sande røverhistorier, med vittigheder, gags, og parodier. Musikalsk bevæger han sig rundt på sin guitar som en fisk i vandet, og han elsker, når publikum synger med. Han laver også parodier på de danske Bob Jyllands: Johnny Madsen, Lars Lilholt og Niels Hausgaard, med et glimt i øjet. Selvfølgelig griber han også til den danske sangskat lige fra dansktop til Giro 413. Krydret med sange og indslag fra de talrige revyer han har medvirket i.

 

….”hvor er du god, det er bare så sjovt det du laver, og så synger og spiller du guitar helt fantastisk”.  Ulla til ældreunderholdning i Egebjergparken.

 

Bertels motto:

“Det skal være sjovt - ellers er det ikke morsomt”

 

Lidt om Bertel:

Han har lavet shows sammen med Annette Heick i 10 år til firmafester og for de danske styrker i udlandet.

Show-revyer på Møllekroen i Hurup sammen Ib Grønbech og senere med André og Arne Lundemann.

Privatteatrets forestilling “Room Service” i hovedrollen som tjeneren Tony, sammen med Lisbet Dahl og Claus Ryskjær.

 

Startede i 5xKaj som Guitarkaj og storhittede med Grønlands Radioavis, Kylling i Karry og Alle Børnene og mange forestillinger i 80’erne. Medvirket på TV, radio og film.

 

Udfyld venligst nedenstående formular.

Dem markeret med * skal udfyldes.

 

Tryk på OK for at sende forespørgsel.