Butterflies

Butterflies

 

BRIAN PEDERSEN, keyboard, sang og HENRIK ” FÆTTER” PEDERSEN, trommer, sang udgør orkestret BUTTERFLIES. De bor på hver sin side af Storstrømsbroen - henholdsvis på Falster og i Vordingborg. I 2008 kan de to glade fætre fejre 20 års jubilæum på de skrå brædder.

 

I 2007 fik de et radiohit, med singlen ”Det lille ledvogterhus”, som gik direkte ind på en 3. plads på DR’s Dansktop - og som nummer 1 på flere danske lokalradioer. Året 2007 blev også året hvor BUTTERFLIES ved flere lejligheder optrådte som backing for Richard Ragnvald - både på TV Charlie i programmet TOP CHARLIE og på DK4 samt ved andre arrangementer.

 

Når Brian og Fætter er på scenen, så sker der noget. De både vil og kan underholde deres publikum, og de gør det med humør og smil på læben. Deres repertoire rækker længere end Dansk Toppen. De når helt tilbage til Elvis og de andre ”tressere”, frem til TV 2 og flere af tidens populære navne. 

 

Er der brug for dinermusik rækker repertoiret fra Strauss til Lloyd Webber, og skal der være fællessang, spiller de gerne op og fører an.

Udfyld venligst nedenstående formular.

Dem markeret med * skal udfyldes.

 

Tryk på OK for at sende forespørgsel.