Karin's Line Dance

Karin's Line Dance

 

Ofte vælges Karin’s Square Dance & Line Dance som aktiv underholdning i forbindelse med firma-, forenings- og privatfesten.

 

På stort set et hvilket tidspunkt i løbet af en firmafest eller privatfest er det succesfuldt at servere underholdning, der aktiverer gæsterne. Man sikrer sig, at gæsterne får en oplevelse, som vil gøre festen speciel, fordi de selv er i centrum.

 

Hvis spisning og efterfølgende dans afvikles i forskellige lokaler, bestilles Karin tit som en overraskelse, således at gæsterne ”hentes” af Karin i fuldt dansekostume og føres til salen, hvor der skal danses.

 

Efter aftale kan en eller flere nøglepersoner klædes ud og lejlighedsvis danne centrum for underholdningen.

 

Gæsterne kommer på utvungen måde hurtigt i kontakt med hinanden på tværs af spisningens tildelte borddamer og bordherrer.

Karin har – kun bevæbnet med mikrofon og musikanlæg – medvirket til at gøre mange fester til uforglemmelige oplevelser.

 

Som ekstra service, hvis der er tale om en fest med stor forskel i antal af damer og herrer, tilbyder Karin efter forudgående aftale at medbringe dansere, så ingen behøver at efterlades som ”bænkevarmere” - det er sjovest, når alle er med.

 

Mange firmaer og institutioner, der afholder dagkurser på landets hoteller eller ”hjemme” i virksomheden, bruger Karin’s Square Dance & Line Dance som en festlig og aktiverende afslutning på en ”siddende dag”.

 

Latter og godt humør bygger mange broer og nedbryder endnu flere barrierer.

Karin optræder over hele landet og medbringer selv lydanlæg.

Udfyld venligst nedenstående formular.

Dem markeret med * skal udfyldes.

 

Tryk på OK for at sende forespørgsel.