De 3 Kongelige Sopraner

De 3 Kongelige Sopraner

 

De 3 Kongelige Sopraner synger ikke bare sammen til hverdag på Det Kongelige teater, de har gennem en del år elsket at tage ud i landet og møde deres publikum med et meget varieret og spændende program. Deres koncertvirksomhed spænder over en lang række engagementer som solister med Landsdelsorkestrene og med Livgardens Musikkorps. Udover at være et ofte hyret ensemble i underholdnings branchen, afholder de en del kirkekoncerter, og de bliver også brugt ofte til private fester og events.

 

Deres repertoire er vidtrækkende og meget alsidigt. Oftest med udgangspunkt i vidunderlige opera arier og smægtende operettetoner, skønne musical numre og nordiske sange.

 

Deres udtryk er åbent og udadvendt, og programmet rettes ind til den pågældende lejlighed, og deres smittende sangglæde når virkelig ud over scenekanten. Deres indbyrdes synergi, uhøjtidelighed og smittende humor er deres varemærke. Samtidig med at de gør vores ypperste for at levere den bedste skønsang, er publikum aldrig i tvivl om, at de elsker at optræde sammen som De 3 Kongelige Sopraner.

 

Udfyld venligst nedenstående formular.

Dem markeret med * skal udfyldes.

 

Tryk på OK for at sende forespørgsel.