Eva og Constantin

Eva og Constantin

 

Eva og Constantin ”har taget danskerne til sig – og omvendt” og denne ”alliance” har været en stor succes i mange år.

 

Eva debuterede som 13-årig i sit første TV-show. Hun havde allerede optrådt ved store internationale festivaler og arrangementer, inden hun mødte Constantin. Makkerskabet var perfekt, idet han havde eget orkester og også turnerede hele verden rundt.

 

Det blev imidlertid i Danmark, duoen Eva og Constantin valgte at slå sig ned – og her har de med deres musik og sang begejstret publikum i et bredt spektrum fra kræmmermarkeder til landets fineste hoteller.

 

Eva Kiss tryllebinder publikum med sin dejlige stemme - akkompagneret af sin mand, Constantin, der mestrer at spille keyboard, guitar, trompet og mundharpe. Han har også en god stemme.

 

Et højdepunkt i Eva og Constantins karriere i Danmark var i 1997, da Røde Kors inviterede parret til at spille for Hendes Majestæt Dronning Margrethe den II og Prins Henrik i selskab med statsmænd fra andre lande.

 

Deres repertoire er så stort, at de kan tilfredsstille publikum i alle aldre.

Constantin spiller en rigtig dejlig dæmpet diner musik på keyboard, 2 slags guitarer samt trompet - film musik, world hits og evergreens - fællessang efter ønske.

Eva laver efter aftale solist indslag - eventuelt under kaffen.

Til dansen: Alt fra vals til disco - Celine Dion, Cher, Kylie Minogue, Abba, Tom Jones, Elvis Presley etc.

 

Igen i 2004 oplevede Eva og Constantin den ære at blive inviteret til at optræde for Hendes Majestæt og den Kongelige Familie. 

Udfyld venligst nedenstående formular.

Dem markeret med * skal udfyldes.

 

Tryk på OK for at sende forespørgsel.