Sigurd’s Bjørnetrio

Sigurd’s Bjørnetrio

 

Tager første og fremmest sit udgangspunkt i programmet “Sigurd’s Bjørnetime” der på syvende år er det helt store børnehit på DR-TV.

 

Sigurd’s Bjørnetrio er musikalsk underholdning for børn i alle aldre, som aktiveres i et fantastisk show. Med sig på scenen har Sigurd Barrett, udover sin trofaste følgesvend ”Bjørnen Bjørn”, trommeslageren Martin Klausen, der til daglig er docent på Rytmisk Musikkonservatorium i København og bassisten Bjarne Christensen. 

 

Begge er de meget erfarne jazzmusikere, og på hver deres kejtede – men dog professionelle - måde sætter de deres umiskendelige præg på ”Sigurd’s Bjørnetrio show”, med skøre og vanvittige indfald, der undervejs får publikum til at vride sig på gulvet af grin. De to musikere står også for ”håndteringen” af dukkerne i det medbragte ”Sigurd’s Bjørnetime-teater”.

 

Sigurd Barrett er kendt for sit store musikalske og komiske talent - der i den grad kommer udover scenekanten. Han underholder årligt med omkring 100 shows i centre, konferencer, firma- og privatarrangementer, festivaler og desuden sammen med sit showband

“Sigurd Barrett & the Cigars”

 

Udfyld venligst nedenstående formular.

Dem markeret med * skal udfyldes.

 

Tryk på OK for at sende forespørgsel.