Elvis On My Mind

Elvis On My Mind

 

ELVIS On My Mind hylder The King of Rock ’n Roll med et mindeværdigt show med knald på, der bringer publikum helt tilbage til kongens overvældende Las Vegas shows i 70’erne.

Skuespiller og sanger Brian Trøjborg agerer frontfigur i ELVIS On My Mind. Brian, der selv er glødende Elvis-fan og har været det siden han var 8 år gammel, havde i foråret 2007 stor succes på Røde Kro Teater, Amager i hovedrollen som Elvis Presley i musicalen om kongens liv. Brian Trøjborg hører uden tvivl til blandt de bedste Elvis-entertainere i Danmark….!!Han har ”looket”, han har stemmen, han har bevægelserne og ikke mindst et fænomenalt orkester, bestående af fire yderst professionelle, rutinerede og dygtige musikere, der i flere år har prydet den danske musikscene. Denne cocktail gør det muligt at stable det mest realistiske Elvis-show på benene….!

Showet er fyldt med hoftevrik, tørklæder, fed musik og ikke mindst masser af fest og farver…..! Showet er en kronologi spækket med en perlerække af hits, lige fra Elvis’ gennembrud og til slutningen af hans fantastiske karriere……! Rock n’ roll, rhytm & blues, ballader ….. der er det hele…….!!

Det er et ”must” for enhver Elvis-fan at opleve Danmarks bedste Elvis-showband…..!!

“Thank you… Thank you very much, ladies and gentlemen. You´re a fantastic audience.”

Udfyld venligst nedenstående formular.

Dem markeret med * skal udfyldes.

 

Tryk på OK for at sende forespørgsel.