Jane og Shane

Jane og Shane

 

Denne varme duo, som spiller det herligste og mest sublime irske folkemusik, spiller også med Niels Hausgaard, og han siger følgende om Jane og Shane:

Gode musikere kendes på deres evne til at spille musik. Gode spillemænd på deres trang til at lege med musik - og gode legekammerater hænger ikke på træerne.

Engelske Jane og Irske Shane er ikke bare gode musikere og spillemænd; de er begavede underholdere i absolut særklasse. De kan forvandle tumulten i et dunkende værtshus fredag aften til jubelsang og rørende poesi. Det fine gamle - men vanskelige håndværk - kan de til perfektion, og det fortjener den allerstørste respekt. Gid de aldrig opgiver det.

Det er dog på musikscenen, man får størst udbytte af deres musikalske talent. De dybe rødder i den britiske folkemusik fornægter sig ikke, når de med stor sikkerhed bevæger sig rundt i stilarterne.

Shane er showets ankermand med sin musikalitet, sin sikkerhed, sin respekt for publikum og sin lyse, men håndfaste humor. Jane skal opleves. Hun kan sin violin og har plejet sit betydelige talent siden barndommen. Hun fylder rummet med energi og forår. Hun blænder!

Udfyld venligst nedenstående formular.

Dem markeret med * skal udfyldes.

 

Tryk på OK for at sende forespørgsel.