Sir Henry And His Butlers

Sir Henry And His Butlers

 

Sir Henry And His Butlers er veteranernes veteraner. Der findes ikke det sted på danmarkskortet, gruppen ikke har besøgt. Men som Ole (Sir Henry) Bredahl siger:

 

- Det er ikke et hårdt liv at være musiker - det er et sjovt liv!

- Det er dejligt at underholde folk - og at se dem danse og more sig til den musik vi holder af.

- Det er sjovt at få dem til at føle sig som teenagere igen.

 

Det hele begyndte 1964 i dansetemplet Place Pigalle på Dyrehavsbakken, og så kom Hit House, hvor Sir Henry var med fra første dag. Med nummeret "Let’s Go" blev gruppen landskendt, og siden er det blevet til utallige hits - skrevet af enten Ole Bredahl eller Tommy Seebach, som var med i gruppen i mange år.

 

Når Sir Henry optræder i dag, indeholder repertoiret - foruden gruppens egne sange - de melodier og sange, der var populære i rock & pigtrådstiden. Fra 50’erne: Elvis, Cliff & Shadows, Bill Haley osv. Fra 60’erne: Beatles, Searchers, Credence Clearwater Revival, Rolling Stones osv.

Numrene bliver ind imellem krydret med små anekdoter og spørgsmål til publikum om sangen, kunstneren eller tiden.

Ole Bredahl bliver tit spurgt om, hvordan gruppen har kunnet overlevet i 43 år. Svaret er ganske enkelt: ”Vi kan ikke holde op”! - Det har jo for længst vist sig, at 60’er musikken ikke bare var en dille. Den både lever og overlever.

Besætningen i Sir Henry And His Butlers er i dag: Ole Bredahl (bas & sang), Erik Bjerre (guitar & sang), Poul Christiansen (trommer & sang) og Niels Christensen (Piano, orgel, harmonika & sang).

Udfyld venligst nedenstående formular.

Dem markeret med * skal udfyldes.

 

Tryk på OK for at sende forespørgsel.