Panduro Børneparty

Panduro Børneparty

 

Panduro spiller hvert år til over 50 fester for børn og unge: Skolefester, forenings- fester, fastelavnsfester, julefester og høstfester.

 

PanduroBørneparty er glad og professionel musik og underholdning for børn og unge mennesker. Selv de ældste elever har det sjovt og danser gerne med de mindre børn.

Der er gang i sagerne og sang i gaderne, og Panduro kører nonstop med en blanding af de kendte, elskede børnedanse og moderne diskotek – og der er lysshow med stroboskop, scanner, laser og PAR-lamper.

Han ved, hvad der skal til, og han bliver bestilt igen og igen - nogle steder mere end 30 år (!)

 

Under festen leder Panduro slagets gang og sørger for, at alle kommer på gulvet, og at man skifter dansepartner mange gange undervejs.

 

Også de store børn er med, fordi diskoteksdelen gør det "acceptabelt" at danse med, og fordi netop børnedansene giver dem lejlighed til at danse med deres kammerater - uden at skulle spørge én bestemt om en dans. Når diskoteket kører, er det de nye og populære numre, børnene får, og de er selvfølgelig velkommen til at komme med opfordringer. Panduro har ikke AL musik i verden - men et stort udvalg af de populæreste hits ligger klar. Desuden kan det helt uundværlige købes fra iTunes her og nu.

 

- PanduroBørneparty er børnemusik på den FEDE måde!

Udfyld venligst nedenstående formular.

Dem markeret med * skal udfyldes.

 

Tryk på OK for at sende forespørgsel.