Birthe Kjær & Feel Good Band

Birthe Kjær & Feel Good Band

 

Birthe Kjær er efter 1 års turnepause på banen igen. Hun har imidlertid ikke ligget på den lade side, for hun brugte bl.a. tiden på at udgive en ny cd, ”Smile”. Den viser en anden side af Birthe, hvor hun denne gang har kastet sig over amerikanske standardsange, som f.eks. ”Slow boat to China”, ”For once in my life” og naturligvis også Chaplins ”Smile”. Albummet blev indspillet med et stort og swingende band.

 

Birthe Kjær turnerer igen, nu med det til lejligheden nydannede ”Feel Good Band, som består af rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger , i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvebjerg, 

 

Repertoiret spænder helt fra starten af Birthes karriere med sange som ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Sommer og sol”, og ”Tennessee Waltz” – alle sange som publikum kan synge med på. Desuden optræder hun med sine korpiger i medley`er over danske såvel som udenlandske grandprixsange, og det hele er blandet med swingende sange fra hendes seneste album, ”Smile”. Et godt, festligt og alsidigt repertoire. Det hele rundes af med Birthe Kjærs version af ”My way”, hvor hun meget apropos kigger tilbage på sit liv og karriere.

Udfyld venligst nedenstående formular.

Dem markeret med * skal udfyldes.

 

Tryk på OK for at sende forespørgsel.